Stookruimtes thuisinstalltie

In alle grotere stookruimtes behoort gasdetectie aanwezig te zijn. Denk aan stookruimtes voor bedrijven, hotels, kantoren en scholen.

U kunt bij Ex-Ox-Tox deze instrumenten betrekken, maar Ex-Ox-Tox doet meer. Wij zijn namelijk gespecialiseert in het onderhouden van uitsluitend gasdetectie instrumenten.

Wij kunnen u dan ook een uitgebreide reeks van deze vast opgestelde gasdetectiesystemen aanbieden.

Een jaarlijkse controle en kalibratie raden wij u te allen tijde sterk aan, dit om de eventueel iets teruggelopen gevoeligheid te kunnen compenseren en niet te vergeten het uittesten van de alarm opvolging, zoals het sluiten van de gasklep.
Daarnaast ontvangt u na dit servicebezoek een certificaat waaruit blijkt dat de installatie goedgekeurd is.

Producten geschikt voor gasdetectie in stookruimtes

Honeywell Touchpoint Plus Controller
Honeywell Touchpoint Plus Controller

De Touchpoint Plus controller is een eenvoudig in te stellen bedieningssysteem voor aan de muur. Er kunnen acht kanalen voor gasdetectie op worden aangesloten en dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen kunt u zelf beheren en instellen wat u nodig heeft.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op.

Price not yet set Meer informatie
Oppermann GWA 401 en 402
Oppermann GWA 401 en 402

De GWA 401 & 402 zijn vast opgestelde detectors van Oppermann die hier te koop zijn bij Ex-Ox-Tox Gasdetectie in Nieuw-Vennep.

Price not yet set Meer informatie
GfG GMA 41, GMA 43 en GMA 44
GfG GMA 41, GMA 43 en GMA 44

Compacte controller voor industrieel gebruik met aanwijzing en alarmering van de grenswaarden van de detectoren voor zuurstof en brandbare of giftige gassen en dampen. Deze controllers zijn geschikt voor inbouw in een schakelkast waar ze eenvoudig worden geklemd op een … Vervolgd

Price not yet set Meer informatie
GDS Technologies GDS 100
GDS Technologies GDS 100

De GDS 100 is een vast enkel punt alarminstallatie dat voldoet aan de de eisen voor economische en betrouwbare monitoring van gas niveaus in een breed scala van omgevingen van kantoorpanden tot zware industriële toepassingen waar gevaarlijke stoffen aanwezig kunnen … Vervolgd

Price not yet set Meer informatie

Voor meer informatie bel met ons: 0252-620885.