skihal-gasdetectieOmdat in skihallen de temperatuur erg belangrijk is, wordt er veel lucht gerecirculeerd. Daardoor wordt het in mindere mate ververst.
Indien er veel bezoekers aanwezig zijn, kan dit voor problemen zorgen. De uitgeademde lucht zal het kooldioxide-gehalte verhogen waardoor er een ongezond binnenklimaat ontstaat. Normaal in de buitenlucht is de concentratie CO2 400 ppm, de mac-waarde is 5.000 ppm. Aan het einde van een dag loopt de concentratie al snel op tot meerdere duizenden ppm’s.

Gasdetectors kunnen dit probleem oplossen. Zij meten de CO2-waarden en aan de hand van deze gegevens kan en moet er extra frisse buitenlucht worden toegepast.

Producten geschikt voor gasdetectie in skihallen:

Honeywell Touchpoint Plus Controller
Honeywell Touchpoint Plus Controller

De Touchpoint Plus controller is een eenvoudig in te stellen bedieningssysteem voor aan de muur. Er kunnen acht kanalen voor gasdetectie op worden aangesloten en dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen kunt u zelf beheren en instellen wat u nodig heeft.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op.

  Meer informatie
Oppermann GWA 401 en 402
Oppermann GWA 401 en 402

De GWA 401 & 402 zijn vast opgestelde detectors van Oppermann die hier te koop zijn bij Ex-Ox-Tox Gasdetectie in Nieuw-Vennep.

  Meer informatie
GfG GMA 41, GMA 43 en GMA 44
GfG GMA 41, GMA 43 en GMA 44

Compacte controller voor industrieel gebruik met aanwijzing en alarmering van de grenswaarden van de detectoren voor zuurstof en brandbare of giftige gassen en dampen. Deze controllers zijn geschikt voor inbouw in een schakelkast waar ze eenvoudig worden geklemd op een … Vervolgd

  Meer informatie
GDS Technologies GDS 100
GDS Technologies GDS 100

De GDS 100 is een vast enkel punt alarminstallatie dat voldoet aan de de eisen voor economische en betrouwbare monitoring van gas niveaus in een breed scala van omgevingen van kantoorpanden tot zware industriële toepassingen waar gevaarlijke stoffen aanwezig kunnen … Vervolgd

  Meer informatie